Asiakkaitamme

Asiakkaitamme

Hyvä palvelu on poikinut pitkäkestoisia kumppanuussuhteita ja tyytyväisiä asiakkaita. Tässä muutamien asiakkaittemme kommentteja toiminnastamme.

PUNKALAITUMEN SANOMAT OY

punkalaitumensanomat
Kotisivut: www.punkalaitumensanomat.fi

Vireä ja luettu paikallislehti Punkalaitumen Sanomat Oy on käyttänyt Tilitoimisto Tilihelanderia usean vuoden ajan.

”Olemme tänä aikana olleet erittäin tyytyväisiä heiltä saamiimme palveluihin. Erityisesti huomio on kiinnittynyt siihen, että palvelu on ollut luotettavaa ja ammattitaitoista. Ammattitaitoa on edistänyt Tilihelanderin jatkuva kouluttautuminen alalla. Se on yrityksessämme huomioitu myönteisenä asiana.”

T:MI JOUKO SAARINEN

nikken_small

Kotisivut: www.nikkenuk.com
Vesilahdentie 435, 31900 Punkalaidun
Puhelin (02) 767 5132

Mallu ja Jouko Saarinen ovat kansainvälisen Nikken-konsernin itsenäisiä hyvinvointikonsultteja. Mallu ja Jouko ovat käyttäneet Tilitoimisto Tilihelanderia jo vuodesta 1994 lähtien.

”Aloitimme yritystoimintamme avoimena yhtiönä vuonna 1986 maatalous- ja terveydenhoitopalveluina. Vuonna 1994 tilallamme alkoi lisäksi maatilamatkailu ja vaihdoimme yhtiömuodoksi toiminimen. Vuonna 2000 toimintamme laajeni verkostomarkkinointiin, joka on tällä hetkellä päätoimialaamme,” Mallu ja Jouko Saarinen kertovat.

”Kaikista näistä toimintamuutoksista olemme selviytyneet vain ammattitaitoisesti hoidetun kirjanpidon avulla. Olemme saaneet kannattavimmat vaihtoehdot tietoomme ja asianmukaisten asiakirjojen laatimiset ajallaan viranomaisille.

Tämän hetken kansainvälinen verkostomarkkinointi –liiketoimintamme vaatii erityistä osaamista kirjanpidollisesti, sillä se on melko nuorta ja uutta Suomessa. Meidän kohdalla siihen liittyvät asiat ovat hoituneet juuri ajallaan ja oikein. Tilitoimistomme on selvittänyt puolestamme monia seikkoja ja pyytänyt tarvittaessa myös viranomaisilta kannanottoja asioihin.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Tilitoimisto Tilihelanderilta saamaamme palveluun.”

KASKENOJA OY

kaskenoja1

Kaskenoja Oy on Punkalaitumella yli 20 vuotta toiminut maarakennus ja infrahoitoalan yritys.

”Toimialueenamme on koko eteläinen Suomi. Yrityksemme päämääränä on tuloksellinen ja laadukas työ, asiakastyytyväisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen.” Jaana Ekilä Kaskenoja Oy:stä kertoo.

”Työllistämme keskimäärin noin 50 työntekijää kausivaihtelut huomioiden. Tuloksellinen kasvu tuo haasteita myös toimistopalveluille ja asiantunteva ja joustava tilitoimisto onkin korvaamaton kumppani. Visma Fivaldi -taloushallintojärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen tietojen vaihdon tilitoimiston kanssa ja vähentää päällekkäisiä työvaiheita.

Voimme lämpimästi suositella Tilihelanderin palveluita Sinunkin yrityksellesi.”

Kaskenoja Oy

Kaskenoja Oy


Leave a Reply