Palvelut

Palvelut

juliste1_palvelutPALVELUT JA RATKAISUT

Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa taloushallinnon tarpeet ja kehitysmahdollisuudet. Laadimme toimeksiantosopimuksen joka on tarkoituksenmukainen, riittävän kattava ja edullinen. Vaadimme itseltämme paljon jotta voimme parhaiten palvella asiakkaitamme. Noudatamme myös aina hyvää tilitoimistotapaa.

Kauttamme myös tilintarkastuspalvelut (HTM, KLT), perintäpalvelut sekä Asiakastieto Oy:n yritys- ja luottotiedot.

Ulkoista talousasiasi tilitoimiston ammattilaiselle ja keskity omaan ydinliiketoimintaasi. Visma Fivaldi pilvipalvelun reaaliaikaisella raportoinnilla saat ajantasaisen näkymän yrityksesi talouteen – missä ja milloin vain. Tutustu Visma Fivaldin sähköiseen taloushallintoon »

SOVELLUSVUOKRAUS

Sovellusvuokraus on nopea ja edullinen tapa hoitaa yrityksen taloushallinto helposti kuntoon. Visma Fivaldi pilvipalvelu on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainpohjainen ohjelma jota voit käyttää missä ja milloin haluat.

Parasta palvelua meiltä!
Sovellusvuokraus on turvallinen, se toimii salatun yhteyden kautta jota myös mm. pankkien verkkopalvelut käyttävät. Se on myös luotettava, palvelu on käytössäsi katkeamatta. Sovellusvuokraus-keskuksessa on varmistus-, tietoturva ja operointi-toimien lisäksi myös kahdennettu varajärjestelmä.

Sovellusvuokraus on edullinen ja helppo ratkaisu kun haluat taloushallinnon asiat luistamaan. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin ohjelmiin, päivityksiin tai lisensseihin, vain tietokone ja internet-yhteys riittävät. Sovellusvuokrauksesta maksat vain käyttäjämäärän mukaisen kiinteän kk-maksun, ei muita kuluja. Kk-maksu kattaa koko sovelluspalvelun käyttötukia myöten. Tilihelanderilta saat myös henkilökohtaisen käyttöönottokoulutuksen.

Tilihelander on Visma Fivaldi:n valtuutettu yhteistyökumppani. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaat keinot yrityksesi taloushallinnon järjestämiseen.

KIRJANPITO

Tuotamme ammattitaitoista kirjanpitoa sekä yrityksille että maatalouden harjoittajille. Tavoitteenamme on saumaton yhteistyö asiakkaan kanssa ja kaksinkertaisten työvaiheiden välttäminen.

RÄÄTÄLÖIMME KIRJANPITOPALVELUT SINUN TARPEISIISI

Perinteiset tilitoimistopalvelut:

Sovellusvuokraus yhdessä tilitoimiston kanssa:

  • asiakas toimittaa kirjanpitoaineiston
  • tilitoimisto laatii juoksevan kirjanpidon
  • tilitoimisto tuottaa myös kuukausiraportit, valmistaa tilinpäätöksen sekä veroilmoituksen
  • mahdollistaa asiakkaalle osaohjelmiston käytön omasta työpisteestään
  • osaohjelmisto voi olla esim. laskutus, osto- ja myyntireskontra ja palkanlaskenta
  • kaksinkertainen työ poistuu
  • mahdollistaa paperittoman kirjanpidon
  • asiakkaan toimipaikka voi sijaita etäällä tilitoimistosta

 

PALKANLASKENTA

Tarjoamme palkanlaskentaa sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Hoidamme asiakkaan puolesta sekä palkanmaksuun että työnantajasuoritusten maksuun liittyvät toimet. Myös verottajalle ja vakuutusyhtiöille lähetettävät ilmoitukset hoituvat kauttamme.

VEROASIANPALVELUT JA KONSULTOINTI

Kauttamme hoituu niin verosuunnittelu ja – neuvonta kuin veroilmoitusten ja verovalitusten tekeminen. Autamme mielellämme myös mm. yritysten perustamisessa, yritysmuodon muutoksissa ja muussa viranomaisasioinnissa.

LASKUTUS JA MAKSUPALVELU

Asiakkaanamme voit ulkoistaa meille myyntilaskutuksen ja laskujen maksun. Palvelua voit käyttää koko tai osa-aikaisesti esim. lomien aikana.

HANKEKIRJANPIDOT

Laadimme vaatimukset täyttävää kirjanpitoa ELY-keskusten valvomista hankkeista.

Käytössämme on Visma Fivaldi ja Maatalousneuvos -ohjelmat sekä Palkka.fi-palvelu:

Visma Fivaldi

Selainpohjainen palvelu on käytössä ajasta ja paikasta riippumatta
asiakas ei maksa ohjelmistosta vaan sen käytöstä. Asiakkaan käytössä on aina uusin versio. Varmuuskopiot ja tietoturva ovat ajan tasalla
mm. laskutus-, myynti- ja ostoreskontra-, kirjanpito-, henkilöstöhallinto- ja palkanlaskentaohjelmistot

Maatalousneuvos

ohjelmatoimittajana Suonentieto Oy
maatalouden- ja ammatinharjoittajien kirjanpidon käyttöön
edullinen
täyttää lainsäädännön asettamat vaatimukset

Palkka.fi-palvelu

maksuton palvelu, jota ylläpitää valtio ja vakuutusyhtiöt
pientyönantajan maksupalvelu
soveltuu keskimäärin 1-5 työntekijän palkanlaskentaan
Palvelua käytetään tilitoimistossa palkanlaskentaan, kun asiakas maksaa palkkaa satunnaisesti kalenterivuoden aikana. Palvelun käyttäminen vaatii työnantajan ja työntekijän tietojen huolellista täyttämistä ja perustietoja palkanlaskennasta.

Lue lisää:

www.palkka.fi