Sovellusvuokraus

Sovellusvuokraus

Sovellusvuokraus on nopea ja edullinen tapa hoitaa yrityksen taloushallinto helposti kuntoon. Visma Fivaldi pilvipalvelu on käyttöjärjestelmistä riippumaton, selainpohjainen ohjelma jota voit käyttää missä ja milloin haluat.

Parasta palvelua meiltä!
Sovellusvuokraus on turvallinen, se toimii salatun yhteyden kautta jota myös mm. pankkien verkkopalvelut käyttävät. Se on myös luotettava, palvelu on käytössäsi katkeamatta. Sovellusvuokraus-keskuksessa on varmistus-, tietoturva ja operointi-toimien lisäksi myös kahdennettu varajärjestelmä.

Sovellusvuokraus on edullinen ja helppo ratkaisu kun haluat taloushallinnon asiat luistamaan. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin ohjelmiin, päivityksiin tai lisensseihin, vain tietokone ja internet-yhteys riittävät. Sovellusvuokrauksesta maksat vain käyttäjämäärän mukaisen kiinteän kk-maksun, ei muita kuluja. Kk-maksu kattaa koko sovelluspalvelun käyttötukia myöten. Tilihelanderilta saat myös henkilökohtaisen käyttöönottokoulutuksen.

Tilihelander on Visma Fivaldi:n valtuutettu yhteistyökumppani. Autamme mielellämme sinua löytämään parhaat keinot yrityksesi taloushallinnon järjestämiseen.