Punkalaitumen Sanomat Oy

Yhteistyömme on sujunut hyvin molempiin suuntiin. Tiedämme kirjanpitäjien pitävän yllä ammattitaitoaan ja kouluttautuvan vuosittain. Saimme konsultoivan tilintarkastajan tilitoimistomme kautta. Suosittelemme tilitoimistoksi Tilihelanderia.

Punkalaitumen Sanomat Oy

( Aro )

Other Testimonials

Olemme käyttäneet Tilihelanderin palveluja jo usean vuoden ajan. Yriyksellämme on kaksi toimipistettä, jotka sijaitsevat eri paikkakunnilla. Välimatka ei kuitenkaan ole muodostunut ongelmaksi sähköisten palvelujen ansioista. Voimme luottaa, että Helander hoitaa kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset, itse pystymme keskittymään yrityksemme perustoimintaan. Sähköisistä ohjelmista huolimatta välillä on hyvä tavata kirjanpitäjä myös henkilökohtaisesti, se sujuu helposti, koska heillä on toimisto myös Huittisissa.

Auts-Tuote Oy

( Hanna )

Kaskenoja Oy on Punkalaitumella yli 20 vuotta toiminut maarakennus ja infrahoitoalan yritys. ”Toimialueenamme on koko eteläinen Suomi. Yrityksemme päämääränä on tuloksellinen ja laadukas työ, asiakastyytyväisyys ja toiminnan jatkuva kehittäminen.” Jaana Ekilä Kaskenoja Oy:stä kertoo. ”Työllistämme keskimäärin noin 50 työntekijää kausivaihtelut huomioiden. Tuloksellinen kasvu tuo haasteita myös toimistopalveluille ja asiantunteva ja joustava tilitoimisto onkin korvaamaton kumppani. Visma Fivaldi -taloushallintojärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen tietojen vaihdon tilitoimiston kanssa ja vähentää päällekkäisiä työvaiheita. Voimme lämpimästi suositella Tilihelanderin palveluita Sinunkin yrityksellesi.”

( Kaskenoja Oy )

Iso-Kouvon Tila Oy:tä ja noin kymmentä työntekijää Kanteenmaassa johtaa Juha Kouvo puolisonsa Anna-Liisan kanssa. Tilalla on yhdistelmäsikala, jossa röhkii yli 3000 sikaa. Juha ulkoisti maatilan kirjanpidon muutama vuosi sitten Tilihelanderille varmistaakseen taloushallinnon ajantasaisuuden ja laadun sekä edullisimman verotuksen. " Voimme ottaa rennommin työpäivän jälkeen. En tulisi toimeen ilman luotettavaa tilitoimistoa ja sen huolenpitoa."

Iso-Kouvon Tila Oy

( Juha Kouvo )

Aloitimme yritystoimintamme avoimena yhtiönä vuonna 1986 maatalous- ja terveydenhoitopalveluina. Vuonna 1994 tilallamme alkoi lisäksi maatilamatkailu ja vaihdoimme yhtiömuodoksi toiminimen. Vuonna 2000 toimintamme laajeni verkostomarkkinointiin, joka on tällä hetkellä päätoimialaamme," Mallu ja Jouko Saarinen kertovat. "Kaikista näistä toimintamuutoksista olemme selviytyneet vain ammattitaitoisesti hoidetun kirjanpidon avulla. Olemme saaneet kannattavimmat vaihtoehdot tietoomme ja asianmukaisten asiakirjojen laatimiset ajallaan viranomaisille. Tämän hetken kansainvälinen liiketoimintamme vaatii erityistä osaamista kirjanpidollisesti. Meidän kohdalla siihen liittyvät asiat ovat hoituneet juuri ajallaan ja oikein. Tilitoimistomme on selvittänyt puolestamme monia seikkoja ja pyytänyt tarvittaessa myös viranomaisilta kannanottoja asioihin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Tilihelanderilta saamaamme palveluun."

( Mallu ja Jouko Saarinen )