Yritys

Tilitoimisto Tarja Helander on perustettu vuonna 1991. Nimi on vuoden 2008 alusta ollut lyhyt ja ytimekäs Tilihelander. Meillä on toimipisteet Alastarolla, Huittisissa ja Punkalaitumella. Palvelumme on aina henkilökohtaista ja monista asiakkaistamme onkin vuosien saatossa tullut samalla hyviä ystäviä.

Asiakkaalle enemmän

Asiakkaanamme saat enemmän ohjeita, tietoa ja neuvontaa yritystoimintasi tueksi. Voit aina kysyä meiltä neuvoa kun jokin asia sinua askarruttaa. Voit soittaa meille, lähettää viestiä sähköpostilla tai palautelomakkeellamme. Puhelimitse voimme neuvoa sinua nopeastikin, kun asia ei edellytä perehtymistä kirjanpitoaineistoosi.

Ylläpidämme jatkuvaa kouluttautumista, perehdymme uusiin työkaluihin ja menetelmiin jotta sinä saat asiakkaanamme entistä ajankohtaisempaa, kattavampaa ja luotettavampaa palvelua. Me hallitsemme yhtä hyvin perinteiset kirjanpitopalvelut kuin tehokkaat sähköiset työkalut.

Sähköiset ratkaisut hyötykäyttöön

Sähköisiä palveluita lisäämällä voimme tehostaa kirjanpitotyötä ja aikaa jää enemmän neuvontaan ja muutoksista tiedottamiseen. Tyvi-palveluiden ja ASP-ohjelmiston käyttöönotto ovat olleet kukon askelia. Jatkossa tarkoitus on edetä hiiren hyppäyksin ottaen asiakaskohtaiset tarpeet ja hyödyt huomioon ja pitäen kustannukset edelleen kohtuullisina. Tästä hyötyvät sekä asiakkaat että tilitoimistolaiset.

KLT – Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto

  • tarkoitettu tilitoimistoalan ammattilaisille
  • edellyttää kaupallista tutkintoa
  • usean vuoden käytännön kokemus taloushallinnon tehtävistä
  • Tutkinnon järjestää Tili-instituuttisäätiö yhdessä Taloushallintoliiton kanssa

KLT-kirjanpitäjä on alan arvostettu ammattilainen, jonka palveluista asiakas saa parhaan hyödyn.