Procountor

Finago

Procountorin hyödyt yrityksille – 10 syytä valita Procountor

1. Käytön vapaus

Procountor on sähköisen taloushallinnon pilvipalvelu ja se toimii täysin internetselaimessa. Näin ollen Procountor on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta, myös mobiilissa. Etäkäyttö on Procountorin kanssa arkipäivää.

2. Ajansäästö

Sähköisen taloushallinnon myötä kahdenkertainen työ poistuu. Kaikki tositteet ovat tallessa yhdessä paikassa sähköisessä muodossa, eikä tietoa tarvitse siirtää manuaalisesti paikasta toiseen. Lisäksi kuitit voi esimerkiksi skannata talteen älypuhelimella heti ostotapahtuman yhteydessä. Yrittäjälle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

3. Kattavuus

Procountor on kokonaisvaltainen taloushallinnon ohjelmisto. Yritys voi hoitaa yhdessä käyttöliittymässä kaikki tärkeimmät liiketoiminnan osa-alueet: myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, perintä, matka- ja kululaskut, palkanlaskenta, kirjanpito, viranomaisilmoitukset, yrityksen talouden seuranta, sisäinen laskenta ja asiakkuudenhallinta. Lisäksi ohjelmistointegraatioiden avulla kokonaisuuteen voidaan liittää myös paljon muuta, esimerkiksi verkkokauppapalvelu tai toiminnanohjausjärjestelmä. Yrityksen koko taloushallinto toimii samassa järjestelmässä, eikä tietoa tarvitse erikseen koota raportointia varten.

4. Ajantasaisuus 

Procountoria käytettäessä kaikista tositteista muodostuu kirjanpitoviennit automaattisesti. Ohjelmistossa on nähtävillä ajantasainen reskontra sekä pankkiyhteyden ansiosta myös kassavirta. Tämä mahdollistaa lähes reaaliaikaisen talouden seurannan. Raportteja ei enää tarvitse odotella, vaan ne voi hakea nopeasti suoraan ohjelmistosta. Ajantasainen talouden seuraaminen ja ennustaminen ovat suuri etu yrityksen talouden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

5. Tilitoimistopalvelu

Tilitoimisto käyttää samaa ohjelmaa, jolloin yhteistyö tilitoimiston kanssa syvenee. Tilitoimisto voi tarjota parempaa palvelua kun yrittäjällä on pääsy tietoihin, johon perinteisesti vain tilitoimistolla oli pääsy. Tilitoimisto voikin toimia yrityksen talouspäällikkönä, jolloin yrittäjän ei tarvitse huolehtia talousasioista.

6. Kustannustehokkuus

Procountor ei pilvipalveluna vaadi ohjelmistoasennuksia, eikä suuria lisenssi- ja palvelininvestointeja. Ohjelmistosta veloitetaan käytön mukaan, ei moduuleittain. Lisäksi yritys saa veloituksetta käyttöönsä rajoittamattoman määrän käyttäjätunnuksia. Käytön aloittaminen on helppoa. Yritys saa yhdellä sopimuksella käyttöönsä kaiken tarvittavan, eli verkkolaskut, skannauspalvelut, tulostuspalvelut, pankkiyhteydet sekä sähköiset ilmoitukset. Yritys maksaa käytöstä kuukausittain toteutuneiden tositemäärien mukaan.

7. Tehokkuus

Procountorin avulla töitä voi jakaa yrityksen sisällä joustavammin. Työntekijöille voidaan myöntää käyttäjäoikeuksia heidän tarpeidensa mukaan. Esimerkiksi matkalaskun voi tehdä asianomainen helposti itse sen sijaan, että ilmoittaisi tiedot sähköpostitse hallinnolle. Myös varahenkilöjärjestelyt on helpompi järjestää. Tuplatyö ja tiedon manuaalinen siirto poistuu yrityksen taloushallinnosta.

8. Käyttövarmuus 

Procountor huolehtii ohjelmiston ylläpidosta ja tietojen varmuuskopioinnista. Ohjelmistoa päivitetään säännöllisesti, eikä tämä vaadi yritykseltä toimenpiteitä. Procountor tarjoaa kaikille käyttäjilleen myös veloituksettoman asiakaspalvelun, ohjekirjan ja ohjevideot. Yritys saa maksutonta tukea ohjelmiston käyttöön.

9. Kotimaisuus

Procountor on kotimainen ohjelmisto, jonka aktiivinen kehitystyö tapahtuu Espoossa. Procountorille on myönnetty Avainlippu -merkki sekä Design from Finland -merkki.

10. Kansainvälisyys

Procountor on kotimainen vientituote. Sitä on mahdollista käyttää Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Pohjoismaissa toimivat emo- ja tytäryhtiöt voivat käyttää samaa ohjelmistoa.

Procountor hyödyt yrittäjälle.pdf

 

Procountorin mobiilitarjonta

Procountor_kuititProcountor_mini

Procountorin mobiilitarjonta helpottaa yrittäjän arkea. Taloushallinnon kiireiset tehtävät onnistuvat arjen pyörityksen keskellä paikasta riippumatta älypuhelimella.

Procountor Kuitit + Procountor Mini + Procountor Avain

Procountor_mini

Procountor Mini – taskussa kulkeva taloushallinto

Missä älypuhelin, siellä talous-hallinto. Procountor Mini on Procountorin kevytversio, joka on kehitetty helpottamaan yrittäjän taloudenhallintaa tien päällä. Minin avulla laskujen hyväksyminen ja tarkastaminen onnistuvat älypuhelimella käden käänteessä.

Lataa puhelimeesi näppärä Mini-applikaatio ja siirry taloudenhoidon ohituskaistalle. Procountor Mini on saatavilla Android- ja iPhone-puhelimiin, ja lisäksi sitä voi käyttää myös selaimella osoitteessa mini.procountor.com.

Minin kehitystyö on käynnissä parhaillaan, ja Procountorin versiopäivitysten yhteydessä siihen julkaistaan yhä uusia ominaisuuksia. Nyt julkaistavien laskujen tarkastamisen ja hyväksymisen jälkeen seuraavat matka- ja kululaskut.

Mini on Procountorin pikkusisko tai -veli, joka säästää yrittäjän aikaa ja vaivaa. Kun Procountoriin tulee tarkastettava lasku, tulee siitä ilmoitus puhelimeen. Erillisiä kirjautumistunnuksia ei tarvita, vaan sisään pääsee omilla tutuilla Procountor-tunnuksilla.

Procountor_kuitit

Procountor Kuitit, kuittivarasto aina mukanasi

Procountor Kuitit -sovelluksella kuittien tallentaminen ja hallinta sujuvat vaivattomasti. Ota kuva kuitista ja lähetä se sovelluksen avulla talteen Procountoriin, josta kirjanpitäjä pääsee käsittelemään sen.

Procountor Avain, nopea tapa kirjautua Procountoriin

Procountor Avain on helppo ja turvallinen tapa kirjautua Procountoriin. Kirjautumiseen tarvitset vain käyttäjä-tunnuksesi ja henkilökohtaisen salasanasi, jonka jälkeen voit vahvistaa kirjautumisen Procountoriin Avain-mobiilisovelluksen avulla yhdellä napinpainalluksella.

Procountor mobiilitarjonta.pdf